Digital optimering - hvordan?

Hvad gør I, for at sikre at jeres virksomhed udnytter de digitale muligheder? Se mere om de spørgsmål, det giver værdi at besvare i forhold til jeres digitale setup.

Optimerer I jævnligt jeres processer?

Der er stor værdi at hente i at digitalisere manuelle processer, man slet ikke har overvejet kan digitaliseres. Herved gør du både omkostningerne og risikoen for fejl mindre. 

Se for eksempel hvordan vi har digitaliseret generering af tilbud og underskrivelse af kontrakter for Selected Car Leasing:

Skaber I sammenspil mellem jeres digitale applikationer?

Om det så drejer sig om Harvest, e-conomic, Pipedrive eller noget andet, er der mange, der bruger en række applikationer til at håndtere alt lige fra bogføring til timehåndtering i deres daglige arbejde.At skabe sammenspil mellem applikationerne er en oplagt måde at strømline det digitale setup i virksomheden, og samtidig skabe et værdifuldt overblik, der kan spare tid for medarbejderne. 

Netop dette har vi samarbejdet med Inviso omkring. Læs med her:

Har I det digitale grundlag på plads?

Vækster I som virksomhed, og sikrer I samtidig at I kan maksimere udbyttet, der kommer ud af det?
I den forbindelse er det essentielt med skalerbare digitale løsninger, og her kan vi hjælpe. 

Se for eksempel hvordan vi har arbejdet med SimplyJob omkring at skabe et skalerbart digitalt grundlag for deres hurtigt voksende jobapp:

Giver I jeres kunder det store overblik?

Når du som virksomhed udbyder SaaS-ydelser i form af en eller flere forskellige applikationer til dine kunder, er det samlede overblik en vigtig kilde til en god brugeroplevelse. I den forbindelse kan en samlet digital platform gøre det nemmere for jeres kunder at indskrive information, og nemmere for jer at behandle den.

Dette har vi samarbejdet med Keepers omkring. Se mere om platformen og dens funktioner her.