Udvikling / CRM / Backend / UX & UI Design

Inviso

Når alle dine applikationer taler sammen

WeCode har udviklet en platform, der samler Invisos forretningsprocesser og
strømliner deres brug af forskellige programmer og applikationer. 

Dataeksperter – det er nøgleordet, der beskriver Inviso. Virksomheden blev grundlagt i 2014, og med deres lokaler på Vesterbro tæller de nu 31 specialister i dataanalyse og forretningsudvikling. Ved hjælp af data optimerer Inviso deres kunders forretning på en hurtig og overskuelig måde. Med udgangspunkt i programmerne Tableau og Alteryx rådgiver og oplærer de deres kunder, så kunderne selv kan udnytte de muligheder, der ligger gemt i deres data.

En vigtig prioritering

I enhver forretningsmodel ligger der en række applikationer bag forretningens daglige drift. Uanset om der er tale om bogføring, lead management eller timehåndtering er det essentielt at applikationerne fungerer optimalt. Hvad der dog af mange ses som endnu mere essentielt er sammenspillet mellem applikationerne og forretningens nøgleprocesser. Det var i den forbindelse at Inviso identificerede et behov og en mulig løsning: En specialbygget platform udviklet i Laravel.

Med blik for fremtiden

Det centrale i at udvikle platformen var at samle Invisos forretningsprocesser og strømline deres brug af forskellige programmer og applikationer. Det førte til forskellige integrationer, alle sammen udviklet ud fra tanken om at skabe en tilpasningsdygtig digital platform. Ambitionen om at gøre platformen tilpasningsdygtig blev realiseret ved at udvikle hele platformen modulært, så hver en applikation, der er integreret, nemt kan udskiftes og tilpasses i fremtiden.

Flere processer – én platform

Som certificerede partnere i dataprogrammer som Tableau og Alteryx tilbyder Inviso både licenser og træning i databehandling til deres kunder. Det betyder, at de håndterer en portefølje af kunder, der har en løbende subscription til programmerne. Men det er kun den ene del af deres forretning. Oveni kommer de events, webinarer og oplæringsforløb, som de afholder, for at give deres kunder værktøjerne til selv at bruge data som en integreret del af deres forretning. Invisos to forretningsdele kræver forskellige måder at håndtere ordrer på – og det er her, at platformen samler enderne.

De konkrete fordele

Bogføring, lead management og håndtering af medarbejderinformation klares nu direkte fra platformen gennem e-conomic, Harvest, Pipedrive og G Suite-integrationen. Nye medarbejdere integreres automatisk på platformen via G suite-integrationen, og når der af medarbejdere indskrives timer på et projekt, er projektet forbundet til systemet og kan derfor bogføres uden besvær. Alt i alt giver de fire overordnede menupunkter på platformen – blog, team, events og orders – hurtig adgang til de forskellige applikationer, og et samlet overblik, der sparer Inviso tid og besvær i deres daglige arbejde.

Overvejer du også at samle eller optimere din brug af programmer og applikationer? Så kontakt os herunder, eller læs mere om, hvordan vi skaber digitale platforme og andre løsninger i Laravel.